1:1 Psykoterapi

Psykoterapi kan hjælpe dig med:

  • Tanker og følelser, der kommer indefra, og som gør dig usikker eller ked af det
  • Fastlåsthed og manglende evne til at føre beslutninger og ønsker ud i livet
  • Gamle barndomsoplevelser og traumer, som sidder i din krop og tapper dig for energi og livsglæde, læs yderligere om traumeterapi her
  • Eksistentielle kriser med tab af mening med livet, der stopper dig i dine karriereønsker eller en aktiv fritid
  • Oplevelser der har overvældet dig og fået dig ud af kurs som f.eks. et kærlighedsbrud, tab af job, familiestrid, krav, manglende flow, stress, mistrivsel eller måske en ny tro, der vender op og ned på dit liv
  • Måske har du været på et udviklingskursus, som har sat tanker og følelser i gang hos dig, som du har brug for at arbejde videre med, sammen med en professionel.

Det er min erfaring og overbevisning, at nedtrykthed, ubehag i kroppen og for mange tanker og følelser i sindet letter, når du finder afklaring og årsagssammenhænge til din tilstand. Psykoterapi hjælper dig med at tage hånd om disse tanker, følelser, kropsligt følte fornemmelser og din adfærd. 

”Jeg ved, at du hver dag gør dit bedste, og jeg vil i terapien støtte dig i den udvikling, du ønsker”

Når du møder mig, vil du opleve en accept og rummelighed af alt, hvad der er.

Jeg vil møde dig med nærvær og respekt for situationen og dens sårbarhed. Vi vil have en åben og ærlig dialog om dine udfordringer og sammen arbejde ihærdigt og kærligt med at forløse dit ubehag.

Vi vil tage afsæt i, hvor du står i dag, og hvad du ønsker at opnå. Vi vil herefter lægge en plan for dit forløb baseret på din erfaring med terapi og de redskaber, som jeg tilbyder.

Psykoterapi hjælper dig med at forstå din situation og med at tage hånd om dig selv,
dine behov og dine værdier

Leder du efter en tid?